Ajuda’ns a seguir

La fundació Capitalisme Conscient creix gràcies al suport de la comunitat de membres i dels voluntaris i voluntàries que dediquen part del seu temps a dur a terme algunes de les operacions del dia a dia.

¿Com pots col·laborar

amb la Fundació Capitalisme Conscient?

La Fundació Capitalisme Conscient és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu transformar el món a través dels negocis. Inspirem a professionals i organitzacions a descobrir el seu propòsit superior i a fer-ho amb eines com el lideratge i la cultura conscients i l’atenció als grups d’interès.

A la Fundació ens organitzem seguint un model sociocràtic.

Per donar suport a aquests cercles, necessitem a persones voluntàries que puguin dedicar unes hores del seu temps a realitzar algunes tasques relacionades amb la nostra activitat. A continuació pots consultar les tasques per a les que necessitem suport voluntari. Si t’interessa contribuir en alguna, escriu-nos!

Community

  • Community Builder: el més valorat pels membres de Capitalisme Conscient és la comunitat de líders conscients. Busquem a una persona que ens ajudi a dinamitzar aquestes connexions, establint relacions autèntiques amb tots els socis i sòcies i facilitant aliances i presentacions. T’encanta conèixer gent nova i fer-los sentir com a casa? Volem conèixer-te!

Marketing

  • Tasques de disseny i maquetació: de tant en tant, necessitem suport en el disseny o maquetació de materials de marketing o materials per a la comunitat. T’agrada donar vida a documents o materials perquè tinguin més impacte? Contacta’ns!

Partnerships

Si tens una proposta de col·laboració per l’àrea de partnerships, escriu-nos.