Thank God It’s Monday! Challenge

Temporada 1: El món post-Covid19

L’índex més alt d’atacs de cor es produeix els dilluns al matí. No és d’estranyar que Thank God it’s Friday sigui una de les frases més populars als Estats Units. Però després que el coronavirus capgirés el món que coneixíem i difuminés per complet la diferència entre divendres i dilluns, vam voler recuperar aquest dia per convertir-lo en un observatori d’esperança, inspiració i provocació.

Un espai on líders de pensament internacional ens van oferir la seva seva visió particular sobre com hauria de ser el món durant i després del coronavirus. Una trobada de 30 minuts, una xerrada oberta a reflexions amb un final provocador. TGI Monday Challenge: les persones entrevistades proposen la candidata o candidat pel següent TGIM! plantejant-los la seva pròpia pregunta.

Ens vam proposar crear una cadena de líders de pensament que amb la seva visió ens ajudessin a aportar un punt d’optimisme sobre l’oportunitat que s’amaga al darrera del que tothom percebia com una amenaça.

Aquí pots veure tots els episodis de la primera temporada. Que els disfrutis!

Temporada 1: El món post-Covid19

13 episodis

Raj Sisodia

Co-Founder and Co-Chairman de Conscious Capitalism, Inc.

Lliçó #1: La col·laboració humana triomfa sobre la competència

Neha Sangwan, M.D.

CEO and founder of Intuitive Intelligence

Lliçó #2: Som part de la natura, no els seus amos:

Bob Chapman

CEO and Chairman at Barry-Wehmiller Companies, Inc.

Lliçó #3: En temps de crisi, les cultures corporatives centrades en les persones tenen més probabilitats de sobreviure:

Salim Ismail

Founder OpenExO and ExO Works/ Founding ED Singularity University

Lliçó #4: La revolució cognitiva que va desencadenar el progrés requereix ara una revolució de la consciència que impedeixi la distopia:

Nilima Bhat

Autora de Shakti Leadership

Lliçó #5: Un equilibri saludable dels valors femenins i masculins és el millor GPS per navegar a través de la crisi

Susan Sobbott

Board Member, Advisor, Speaker and Former President, American Express Global Commercial Services

Lliçó #6: Tot està interconnectat

Jerry Michalski

Founder at REX (Relationship Economy eXpedition)

Lliçó #7: En temps de crisis, la confiança és la millor defensa contra la por:

Kristin Engvig

Founder & CEO Global WIN & WIN Conference

Lliçó #8: La diversitat impulsa el pensament divergent

Timothy Henry

Consultor i business coach per a CEOs i equips executius

Lliçó #9: La resiliència organitzacional serà la nova normalitat

Helen Eriksen

Business Psychologist, ponent internacional, experta en canvi i benestar

Lliçó #10: Assistim a la revolució de consciència més gran de la història

Tom Haslett

Partner Cofundador de TILT Investment Management

Lliçó #11: El propòsit serà la propera moneda

Keith Ferrazzi

Founder/Chairman Ferrazzi Greenlight, #1 NYT Bestselling Author

Lliçó #12: Liderar s'ha acabat. La Co-elevació és el camí a seguir.

Lakshmi Pratury

Founder and CEO of INK

Lliçó #13: Small is beautiful.

Coneix als nostres convidats i convidades

Raj Sisodia

Raj Sisodia és Professor Distingit a FW Olin sobre Mercats de Negoci Globals i Investigador de Whole Foods Market sobre capitalisme conscient a Babson College. També és cofundador i copresident de Conscious Capitalism Inc i té un doctorat en màrqueting per la Universitat de Columbia.

Raj ha publicat onze llibres i més de 100 articles acadèmics. Els seus llibres inclouen Capitalisme conscient: Allibera l’esperit heroic dels negocis, Firms of Endearment: How World Class Companies Profit from Passion and Purpose, Tots importen i The Healing Organization. Està al Consell d’Administració de The Container Store i és membre del Consell d’Administració de Conscious Capitalism Inc.

Visita el web de Raj Sisodia

Nilima Bhat

Autora, oradora, fundadora de The Shakti Fellowship, directora de Roots & Wings Consulting.

Nilima Bhat és una visionària en els camps de domini personal, lideratge, igualtat de gènere i benestar. Executiva corporativa i emprenedora, professora de ioga i ballarina entrenada, coach de lideratge, la seva pionera visió de treball es comparteix en els seus dos llibres, «Shakti Leadership» i «El meu càncer sóc jo». Junts delineen enfocaments holístics i integrats de lideratge i resiliència. Actualment, Nilima s’enfoca en crear The Shakti Fellowship, un programa global de lideratge i emprenedoria avançat de 9 mesos per a dones, certificat conjuntament amb la Universitat de San Diego; amb la visió de capacitar 100,000 líders Shakti com a creadores del canvi per 2030.

Visita el web de Shakti Leadership

Bob Chapman

Bob Chapman és president i CEO de Barry-Wehmiller, una companyia de béns d’equip valorada en $3B que dirigeix ​​des de 1975, aplicant una combinació única d’estratègia i cultura per construir una organització global composta per més de 100 adquisicions i més de 12,000 persones.

Durant dues dècades, una sèrie de descobriments van acostar a Chapman cap al concepte de Lideratge Veritablement Humà, una transformació que va inspirar el seu èxit de vendes Everybody Matters: The Extraordinary Power of Caring for Your People Like Family. Nomenat 3r millor CEO del món per Inc., Chapman comparteix la seva visió sobre l’oportunitat que tenen els negocis d’esdevenir una influència social positiva per al món amb grups com Capitalisme Conscient, Fortune Scale Up Summit, Aspen Idees Festival, Danforth’s Seeds of Change, el Congrés dels Estats Units, WorldBlu i el CEO Global Leaders Forum.

Inspirat pel treball de Chapman, l’Institut de Lideratge Chapman & Co va ser fundat el 2015 per associar-se amb altres organitzacions que busquen millorar la seva cultura, desenvolupar líders excel·lents i inspirar a la seva gent.

Visita el web de Truly Human Leadership

Salim Ismail

Futurista i autor dels èxits de vendes Exponential Organizations i Exponential Transformation, Salim Ismail ha creat empreses digitals disruptives com a emprenedor en sèrie des de principis dels 2000.

Salim és director executiu i fundador de la Singularity University i cofundador i president de OpenExO, un ecosistema de transformació global que connecta a professionals amb organitzacions, institucions i persones que volen construir un futur millor a través d’idees d’avantguarda i metodologies accionables. L’ecosistema de consultoria ExO consta de més de 155 entrenadors i assessors certificats de 29 països que fan negocis a 24 idiomes diferents.

Visita la web de Salim Ismail

Neha Sangwan, M.D.

Neha Sangwan, M.D., és una metgessa de medicina interna, experta em transformació cultural, coach executiva, oradora TEDx i autora que combina la ciència de la medicina amb l’art de la comunicació per abordar les causes fonamentals de l’estrès i la malaltia. És l’autora de TalkRx: Five Steps to Honest Conversations that Create Connection, Health and Happiness.

Visita la seva web doctorneha.com

Susan Sobbott

Ex Presidenta de Serveis Comercials Globals – American Express
Board member, líder, customer advocate

Susan Sobbott és membre de la Junta de WEX (NYSE: WEX), una companyia global de pagaments; i Red Ventures, un mercat digital privat i motor d’adquisició de clients per a clients de Fortune 500. També és membre de la junta d’IDEAS42, un grup d’experts en economia del comportament, que ofereix solucions pràctiques per abordar una varietat de problemes socials, des de la sostenibilitat fins a l’alleujament de la fam. També és assessora de diverses noves empreses conscients que atenen a petites i grans empreses, i One Love, una organització sense ànim de lucre centrada en educar els joves en relacions saludables.

Anteriorment, Susan va treballar com a Presidenta de Serveis Comercials Globals, on va ser responsable d’una divisió de 10000 milions de dòlars dedicada a atendre els pagaments i les necessitats de flux d’efectiu de les petites i mitjanes empreses, així com de grans corporacions i organitzacions globals. Executiva de la companyia, Susan va ocupar diversos càrrecs executius a American Express, durant una carrera de vint-i-vuit anys.

Jerry Michalski

Jerry Michalski és el fundador d’Open Global Mind, un projecte per ajudar els humans a prendre millors decisions junts.

Jerry va estar en la primera línia de la revolució tecnològica durant una dotzena d’anys com a analista de tendències de la indústria tecnològica durant el boom de les puntcom, escrivint el butlletí Release 1.0. També va assessorar a grups corporatius de tecnologia avançada sobre si implementar tecnologies exponencials com la intel·ligència artificial i on fer-ho.

Una de les més de 4.000 startups que Jerry va entrevistar tenia una aplicació útil de mapes mentals anomenada TheBrain. Intrigat, Jerry va començar a esquematitzar el seu cervell llavors, fa 22 anys. Ara és el més gran del món. Pots consultar aquest mateix Brain online, gratis, aquí.

A mitjans dels 90, Jerry es va adonar que la paraula “consumidor” era un element clau per a comprendre molts dels dilemes d’avui dia. Continuar amb el “consumidor” el va portar a el concepte de confiança, específicament a les moltes formes en que el capitalisme del consumidor ha trencat la confiança. Més optimista, també va trobar grups a tot el món redescobrint la confiança per resoldre problemes espinosos.

A partir d’aquesta combinació de moviments i idees, Jerry està creant Design from Trust, un procés que es pot aplicar en molts dominis diferents. La base d’operacions de DFT és Open Global Mind.

Kristin Engvig

Kristin Engvig és pionera i líder de pensament en el camp de la creativitat, el lideratge femení i autèntic. Ella porta a terme aquesta tasca a nivell global a través d’esdeveniments de lideratge innovadors i xerrades per inspirar les dones de tot el món a convertir-se en agents del canvi. Va ser nomenada una de les 10 dones influents en diversitat global per la Diversity Global Magazine i va guanyar el Premi de l’Aliança Internacional de Dones.

Kristin ha dedicat els últims 22 anys de la seva carrera al lideratge de les dones i al canvi organitzacional per inspirar a altres a crear un món on prosperin els negocis i la societat s’enriqueixi. Va crear WIN el 1997 per donar vida a una visió d’una forma més femenina, global i sostenible de treballar i viure. 22000 persones i centenars d’empreses han assistit a les reunions en viu de WIN, expandint a tot el món.

Al principi de la seva carrera, va treballar per a grans empreses com JP Morgan, Citibank i Innovation Norway, UE i com a consultora internacional d’estratègia i màrqueting. Formada com a business economist (BI, Oslo) amb un MBA (Bocconi de Milà) i amb amplis estudis en actuació, comunicació i desenvolupament de la dona.

Timothy Henry

El propòsit de Timothy és catalitzar i entrenar líders i organitzacions per accelerar el seu viatge per convertir-se en organitzacions capitalistes conscients. La seva experiència i focus estan en desenvolupar enfocaments pràctics per a executar estratègies de la companyia, mentre entrena als seus líders per liderar el canvi i construir grans cultures per assegurar l’èxit a llarg termini.

Té més de 30 anys d’experiència com a business advisor per a clients; des de Fortune 20 fins a startups i empreses administrades pels seus propietaris, a tot el món. És ex-director de Booz, Allen i Hamilton i ha ajudat a desenvolupar i fer créixer dues firmes de consultoria noves i va treballar com a CEO d’una altra. És un dels cofundadors de Conscious Capitalism, va actuar com a Fiduciari de Conscious Capitalism Inc durant 12 anys i és coautor de “The Conscious Capitalism Field Guide: Tools for Transforming Your Organization“.

Pensadora, autora, psicòloga de negocis, oradora internacional, experta en canvi i benestar, mare, fundadora i directora executiva de l’Institut Eriksen per a la Interconnexió, que uneix la ciència i la consciència i BEYOND: un centre per als negocis, la consciència i la sostenibilitat. La seva missió durant els últims 30 anys ha estat donar suport a individus, líders, empreses i institucions a tot Europa per crear un desenvolupament humà i financer sostenible, transformació i canvi organitzacional, trobar el seu propòsit i convidar-los a fer una ullada cap al futur.

Tom Haslett

Tom va cofundar TILT per desenvolupar un nou paradigma d’inversió amb els seus clients per regenerar el capital social i ambiental que s’ha consumit en excés. TILT li brinda a Tom l’oportunitat d’integrar la seva experiència desenvolupant processos d’inversió i donant suport a empreses socials. Està motivat per la seva passió per l’aprenentatge, integrant les lliçons dels fracassos i èxits passats, i creu que el capital financer pot ser una força per al «bé».

A la primera meitat de la seva carrera, va construir i administrar carteres institucionals en mercats de capital desenvolupats i mercats frontera: la més recent, Putnam Investments. El 2008, Tom va dirigir un esforç infructuós per llançar un fons de capital privat: l’Africa Health Care Fund. Durant l’última dècada i mitja, Tom ha fundat una sèrie d’empreses socials que serveixen a nens a l’Àfrica Subsahariana i l’Índia: per exemple, Bantwana i la Fundació Central Square.

TILT uneix la passió de Tom amb la seva experiència en gestió d’inversions i emprenedoria social.

Keith Ferrazzi

Keith Ferrazzi és un autor supervendes de The New York Times, que ha escrit Never Eat Alone, Who’s Got Your Back i més recentment ha publicat Leading Without Authority. És emprenedor, fundador i president de Ferrazzi Greenlight i entrenador de l’equip executiu d’algunes de les organitzacions més destacades del món. És un líder d’opinió i col·laborador freqüent en publicacions com Forbes, Entrepreneur, WSJ i Fast Company. Recentment, Keith ha estat a l’avantguarda de les transicions d’equips remots des que la seva investigació publicada a 2012-2015 va aparèixer a Harvard Business Review.

Lakshmi Pratury

La inclinació de Lakshmi per la construcció de la comunitat i la innovació tecnològica la van portar a fundar INK, que significa innovació i coneixement (Knowledge en anglès). INK també és una metàfora per construir una plataforma on escrivim el nostre futur junts. INK és conegut per esdeveniments com la seva conferència anual INK i els seus programes com INK Fellows en què les històries d’innovacions revolucionàries estan seleccionades per arribar a tot arreu.

Com a oradora, Lakshmi es dirigeix ​​a grans corporacions i líders on inculca idees d’avantguarda i un estil de pensament isnpirador per portar pràctiques comercials innovadores a l’empresa. Lakshmi parla àmpliament sobre storytelling, específicament sobre el paper vital que juguen les històries en les empreses i la construcció d’institucions. La seva llarga experiència en aquesta àrea es remunta al seu temps en Intel, on va aprofitar el poder de la narració per ajudar al gegant d’IT a transformar d’una companyia de xips a un líder en la indústria informàtica a través de programes com Intel Inside. També parla apassionadament sobre la redefinició de l’èxit en termes de moments impressionants i no milers de milions de dòlars.

Lakshmi té una enorme presència en l’escenari construïda durant anys de conferències en conferències mundials com TED, DLD i WIRED; organitzant més de deu esdeveniments importants de INK a Àsia; i actuant en teatre als Estats Units.

Abans de INK, Lakshmi va passar més de dues dècades en els EE. UU. En rols de lideratge en tecnologia (Intel), capital de risc (Global Catalyst Partners) i iniciatives de formació per a organitzacions sense ànim de lucre (American Índia Foundation). Va assistir a l’IIT (Institut Indi de Tecnologia) de Mumbai i va ser medallista d’or en matemàtiques de pregrau. Havent explorat dominis com les matemàtiques, el capital de risc i la tecnologia on les dones estan subrepresentades, Lakshmi és una gran defensora de les dones a la feina. Entre molts premis i reconeixements que li han estat conferits, Lakshmi va ser inclosa en Forbes “Women to Watch in Àsia”.

Lakshmi va tornar a l’Índia per difondre la història holística de l’Índia a la resta de món. Ella resideix a Bangalore i la seva cartera es pot trobar al seu lloc web: www.lakshmipratury.net