Empreses associades

Coneix les empreses que impulsen i viuen la filosofia de Capitalisme Conscient a Espanya.

Empreses Visionàries

Holaluz és una empresa que porta gairebé una dècada revolucionant el sector de l’energia elèctrica a Espanya. El seu propòsit és crear un món 100% renovable connectant a les persones a l’energia verda.

InboundCycle és una empresa completament especialitzada i focalitzada en donar servei i resultats en l’àmbit de l’inbound: inbound marketing, inbound Sales, ABM i marketing automation.

Voxel desenvolupa solucions tecnològiques innovadores en pagaments B2B, facturació electrònica i recuperació d’IVA. Porta 20 anys desenvolupant solucions per a petites i grans empreses del sector turístic i el seu objectiu és digitalitzar el 100% del procés de facturació de tots els seus clients.

Empreses Inspiradores

AGR Food Marketing porten 35 anys desenvolupant el potencial del sector alimentari. Marketing i comunicació amb sentit és el seu lema i la seva forma de treballar consisteix en ajudar als seus clients a posar l’ésser humà en totes les seves dimensions al centre de les seves decisions.

AUDITIA proporciona una àmplia gamma de serveis especialitzats en els camps de l’auditoria, la comptabilitat i l’assessoria orientats cap als negocis dels seus clients, amb passió i honestedat.

TeamEQ és la primera plataforma de Team Analytics i Team Intelligence. Permet gestionar equips de forma més fàcil, més eficaç, amb dades en temps real i amb tecnologia predictiva.

Empreses Col·laboradores