El factor X

De el llatí manifestus, un manifest és un document o escrit a través del qual es fa pública una declaració de propòsits o doctrines.

Capitalisme Conscient és una organització sense ànim de lucre des de la que volem accelerar la transformació de la societat de forma ètica i conscient:

  1. En deute amb la societat. Afirmem que s’ha donat un mal ús al capitalisme que ha generat riquesa de forma desigual. Creiem que usant-lo de forma conscient es converteix en la millor eina de progrés possible.
  2. We have a dream. Volem unir i connectar amb persones, empreses i organitzacions que impulsin una nova forma de fer negocis, més honesta, conscient i sostenible.
  3. Més col·laborar i menys competir. Creiem en un canvi de les antigues coordenades competència i lucre per les que corresponen al nostre temps: col·laboració i propòsit.
  4. El mitjà per a un bon fi. Animem a tota organització a descobrir i dur a terme el seu propòsit superior. Guanyar diners no és la fi última d’una organització, sinó el recurs per a poder complir amb la seva missió de servei a la societat.
  5. Millor per a tots i totes. Motivem que les organitzacions coneguin i millorin el seu impacte en el planeta, la comunitat, els inversors, l’equip, els proveïdors i els clients.
  6. Líders conscients i bones persones. Empoderem a líders que estan al servei dels seus equips. No parlem de ‘recursos humans’; parlem de persones. No parlem de ‘lloc de treball’; parlem de lloc de desenvolupament personal.
  7. Amb principis. Creiem que la cultura de les organitzacions és clau per al seu creixement. Les organitzacions floreixen quan se sustenten sobre la confiança, la cura dels altres, la transparència i la integritat.
  8. Suma. Aspirem a crear una organització diversa, que inclogui perspectives i experiències plurals i que aposti per la visió femenina. La diversitat d’opinions ens enriqueix.
  9. No estem sols. Caminem al costat d’organitzacions que comparteixen valors i missió. Juntes arribarem més lluny.
  10. Pensa en gran. Creiem fermament que el capitalisme serà conscient o no serà.

T’uneixes a nosaltres?

Inspirar.
Educar.
Compartir.

Si vols rebre la nostra newsletter i estar a el dia de les
les nostres activitats, deixa’ns les teves dades.