We have a dream

Conscious Capitalism Inc és una organització sense ànim de lucre que promou la teoria i pràctica de Capitalisme Conscient a través d’esdeveniments, presentacions i publicacions. És una entitat global que connecta a emprenedors i líders dels negocis que comparteixen una nova visió del capitalisme.

La xarxa de capítols de Capitalisme Conscient

Per assolir el propòsit i la missió de Capitalisme Conscient, així com per a respondre a la creixent demanda d’informació, orientació, suport i col·laboració d’individus i grups per tot el món, Conscious Capitalism Inc disposa d’una xarxa de Capítols de Capitalisme Conscient que serveixen com a comunitats de consulta per a líders d’empreses, emprenedors, coaches, consultors i altres.

Els Capítols de Capitalisme Conscient estan concebuts com a entitats independents auto-organitzades afiliades a Conscious Capitalism Inc. i a la xarxa de Capítols de Capitalisme Conscient. Aquesta xarxa de Capítols facilita, orienta, dóna suport, activa i connecta a entitats de tot el món amb Conscious Capitalism Inc, amb informacions i recursos de Capitalisme Conscient i amb altres Capítols.

www.ConsciousCapitalism.org

Altres capítols de parla hispana

Tenim la sort de comptar amb dos capítols aliats que també difonen la filosofia de Capitalisme Conscient en castellà:

Treballem per crear un món empresarial conscient. T’uneixes a nosaltres?

Inspirar.
Educar.
Compartir.

Si vols rebre la nostra newsletter i estar a el dia de les
les nostres activitats, deixa’ns les teves dades.