El mitjà per
a un bon fi

T’imagines què passaria si al Capitalisme li injectem propòsit i col·laboració en lloc de lucre i egoisme? Comencem a fer servir l’instrument buscant un bon fi.

Per què és necessari el Capitalisme Conscient?

El capitalisme és un instrument molt poderós. El mal ús d’aquest instrument tan poderós ha fet que els seus motors hagin estat l’avarícia, l’afany de lucre, la competitivitat, l’exclusió d’agents clau, etc.

Aquesta fórmula està acabada. Game Over.

Hi ha un altre manera de ser capitalistes. Hi ha una altra manera d’entendre els negocis. Una que crearà un món millor per a totes i tots. Una evolució que impulsa la nostra creativitat emprenedora col·lectiva, perquè siguem lliures de resoldre els reptes que apareguin.

El Capitalisme Conscient és el camí.

somos_1_endeuda

En deute amb la societat

El mal ús d’un instrument, el capitalisme, ha creat profundes desigualtats. És moment de donar-li un bon ús i crear benefici per a totes i tots.

somos_2_dream

We have a dream

Conscious Capitalism Inc és una organització sense ànim de lucre per a cultivar la teoria i pràctica de Capitalisme Conscient a través d’esdeveniments, presentacions, publicacions i mitjans socials.

somos_3_factorX

El factor X

Llegeix el manifest que resumeix els principis pels quals ens guiem a la Fundació de Capitalisme Conscient.

somos_4_lideres

Líders conscients i bones persones

Descobreix qui són els responsables de la introducció i divulgació dels principis de Capitalisme Conscient a Espanya.

somos_5_patronato

La nostra organització

Et presentem l’estructura sociocràtica de la nostra fundació i a l’equip que treballa al servei de l’organització de Capitalisme Conscient.

somos_6_companeros

Companys de viatge

Coneix a les organitzacions amb les que col·laborem per fer un món millor