Activitats

La missió de la fundació és la de difondre els principis de l’Capitalisme Conscient. Per a això, des del capítol, organitzem diverses activitats, totes elles per donar a conèixer la filosofia subjacent en el moviment i per donar eines que permetin aplicar els seus principis a les empreses.

index_actividades_1_taller

Tallers

Organitzem tallers per a dotar d’eines pràctiques, tant a CEOs com als membres dels seus equips que puguin jugar un paper clau en la transformació cap a empreses i organitzacions més conscients.

index_actividades_2_circulos

Cercles

Reunions periòdiques de grups d’executives i executius, coordinades i supervisades i especialment focalitzades en el desenvolupament en l’àmbit personal, relacional i professional dels participants.

index_actividades_3_tertulias

Tertúlies conscients

Organitzem diversos dinars amb algun convidat o convidada reconegut en el seu àmbit per compartir experiències i coneixements des d’una perspectiva conscient.

index_actividades_4_meetups

Meetups

Per difondre el Capitalisme Conscient i promoure intercanvis d’opinions entre gent interessada en aquest moviment, organitzem de forma regular Meetups gratuïts.

index_actividades_5_monday

Thank God It’s Monday Challenge

Cada dilluns entrevistem a un referent del pensament internacional per escoltar la seva visió sobre el món post-coronavirus.

index_actividades_6_friday

Thank God It’s Friday!

Cada divendres entrevistem a una sòcia o soci de Capitalisme Conscient per aprofundir en els seus coneixements i aprendre sobre diferents árees de negoci i de desenvolupament personal.

index_actividades_7_otras

Altres Activitats

Fora de la nostra programació mensual, organitzem altres activitats de formació orientades a inspirar a la comunitat i difondre el missatge de Capitalisme Conscient.