Uneix-te al grup de líders conscients

Fes a l’organització que lideres part del canvi. Amb la teva aportació podràs entrar en contacte amb altres líders conscients, participar en totes les activitats organitzades i que altres membres de la teva organització accedeixin als beneficis de sòcia o soci professional.

Membership corporatiu

Fer-se sòcia o soci de la Fundació està obert a totes aquelles persones i organitzacions que creuen que un altre paradigma en la manera de fer negocis és possible. Que senten que, per fi, tot allò que pensen i practiquen en el seu dia a dia és compartit per molts i moltes més.

Amb els nostres memberships corporatius, contribuïm a fer que les organitzacions comencin un procés de transformació cap a la consciència. Ho fem incloent 1, 10, 15 o 20 afiliacions individuals per integrants de l’equip, que donen accés a tots els nostres beneficis per a sòcies i socis.

Inspira i aprèn en les nostres múltiples activitats formatives. Connecta amb altres professionals que també busquen millorar el món des de la perspectiva empresarial. Impacta a la teva xarxa difonent els principis de Capitalisme Conscient.

Micro Empresa
500 €/any

Petita empresa
1.000 €/any

Mitjana empresa
2.000 €/any

Gran empresa
5.000 €/any

Aliat estratègic
15.000 €/any

Omple el formulari

per associar-te