Uneix-te

Des de l’equip de persones que impulsem la Fundació de Capitalisme Conscient et convidem a sumar-te a la nostra comunitat i donar suport a aquest moviment. Amb la teva ajuda entre tots construirem un món millor des del món empresarial.

Inspira’t. Aprèn. Connecta. Impacta.

Fer-se sòcia o soci de la Fundació està obert a totes aquelles persones i organitzacions que creuen que un altre paradigma en la manera de fer negocis és possible. Que senten que, per fi, tot allò que pensen i practiquen en el seu dia a dia és compartit per molts i moltes més.

  • Inspira’t en les nostres sessions amb líders nacionals i internacionals, en les que comparteixen bones pràctiques i consells basats en la seva experiència.
  • Aprèn sobre lideratge, cultura i propòsit conscients amb l’ajuda de la multitud d’activitats, tallers, tertúlies i afterworks que organitzem i en què podràs participar.
  • Connecta amb altres professionals que volen ser part d’aquesta transformació.
  • Impacta directament en el teu sector d’activitat participant en els nostres cercles sectorials o difonent els principis de Capitalisme Conscient amb la teva xarxa.

Com pots col·laborar

amb la Fundació Capitalisme Conscient?

La Fundació obre la possibilitat que s’associïn persones i organitzacions. En la següent taula pots veure els beneficis directes que comporta incorporar-te al moviment.

IMPORTANT: Aquestes quotes són anuals i rebràs un certificat de donació per poder optar a les deduccions fiscals que corresponguin.

Si tens dubtes, te les resolem:

No miris el canvi, forma’n part!

Tria quin vols ser:

Si tens dubtes abans d’associar-te, pots contactar-
a través del nostre formulari de contacte.