Actividades

Cercles de lideratge

Inicio Actividades

En el marc del desenvolupament col·lectiu promogut per la Fundació Capitalisme Conscient, sorgeix una pionera metodologia perquè els directius i directives de les companyies puguin millorar les seves habilitats a través del diàleg i l’experiència real compartida, permetent aprendre, gestionar, crear comunitat, aportar servei , visualitzar i establir metes de llarg termini.

Els cercles de lideratge tenen com a objectiu propiciar i impulsar l’intercanvi d’idees entre els directius empresarials a través de reunions en grup dels executius de forma periòdica, coordinades i supervisades per un facilitador/a i especialment focalitzades per al desenvolupament en l’àmbit personal, relacional i professional dels participants.

Sorgeixen en la línia del ‘action learning set‘ desenvolupat per la Universitat de Birminghan, una nova perspectiva de l’aprenentatge on els participants treballen sobre temes reals i reflexionen obertament sobre les seves experiències amb la resta de companys/es amb l’objectiu d’adoptar mesures posteriors.

Per a més informació sobre els cercles de lideratge, els interessats/des poden contactar a través de l’email comunicacion@capitalismoconsciente.es.

També tens l’opció de subscriure’t a la nostra newsletter per rebre mensualment el nostre calendari d’activitats:

Lideratge Conscient en Relacions de Propietat Clau, amb Isabel Nogueroles (Posposat)

La nostra facilitadora Isabel Nogueroles està organitzant cercles de lideratge online cada divendres mentre duri el confinament. Per més informació, pots contactar amb ella al seu perfil de LinkedIn. — La finalitat dels socis, accionistes o inversors és la continuïtat d’un projecte…

22 d'abril | Barcelona