La nostra facilitadora Isabel Nogueroles està organitzant cercles de lideratge online cada divendres mentre duri el confinament. Per més informació, pots contactar amb ella al seu perfil de LinkedIn.

La finalitat dels socis, accionistes o inversors és la continuïtat d’un projecte estratègic a mitjà i llarg termini amb identitat pròpia.

Qualsevol canvi en la propietat té conseqüències directes en les relacions que s’estableixen entre ells. Canvis que incideixen en una relació clau, ja que els socis autèntics treballen amb un propòsit important i, col·lectivament, creen un gran valor per a l’organització. Però no únicament es deuen a canvis externs en la propietat, també es poden derivar de canvis personals que poden generar múltiples conflictes. Conflictes que poden sorgir en relacions dels socis o en la relació d’aquests i l’organització per diferents objectius, expectatives, cultures, necessitats o interessos.

Vols millorar la capacitat de lideratge entre socis, inversors o accionistes o la relació d’aquests amb l’execució de l’organització? Com influeix el teu lideratge en aquest àmbit?

Participa a l’open session per apropar-te els nostres “cercles conscients”.

En aquesta activitat de 3 hores de durada experimentaràs la metodologia dels cercles.

Què és un “cercle conscient”?

És un grup de persones acuradament seleccionades, que et donaran el suport i la motivació que necessites per millorar la teva lideratge com a persona i en el paper que ocupes.

Crearàs amb elles un espai de confiança i confidencialitat en el qual desenvolupareu converses honestes i profundes.

A través de les experiències pròpies viscudes per cada participant i la pràctica de noves habilitats, podràs potenciar les teves oportunitats i desafiaments.

Un facilitador expert, Isabel Nogueroles, coordinarà la sessió.

Dirigit a empresaris i empresàries, presidents, CEO, responsables d’equip, que vulguin elevar el seu lideratge conscient al més alt nivell.

Dades de la sessió

  • Horari: 22 d’abril de 18:00 a 21:00
  • Lloc: Aula 41 d’EADA (c/ Aragó 204, 08011 Barcelona)
  • Preu Socis: Gratuït
  • Preu No socis: 35 euros.